Despre mine

Fotografia mea
Sunt o persoana careia ii place arta si tot ce tine de bunul gust. Am terminat Universiteatea de Arte din Bucuresti, sectia Conservare-Restaurare pictura pe lemn. In atelier,prefer sa-mi petrec cu mare placere orele in care pot sa creez in liniste,traiesc prin arta si asta face totul pentru un artist....aici toate visele devin realitate:) Incerc sa fac tot felul de lucruri: icoane, obiecte de decor, tablouri, mobila pictata,bijuterii, etc Tot ceea ce fac ma reprezinta si las o parte din mine in fiecare obiect. Pentru cei care doresc sa achizitioneze ceva din ceea ce gasiti pe acest blog, nu trebuie decat sa ma contactati la adresa de email: avramescu_laura1@yahoo.com , iar eu va voi da toate detaliile pe care le doriti. Deasemenea va astept si pe cealalta pagina a mea de internet: www.laura-avramescu.ro

marți, 22 septembrie 2009

Targ IlovehandmadeCu mare bucurie astept acest targ minunat. Tot ce ce organizeaza in colaborare cu un muzeu  trebuie sa fie de calitate, iar fiecare participant, trebuie sa se ridice la un nivel ridicat pentru a nu-si  pata imaginea de artist.
Am incredere ca va fi un targ cu produse unicat si va astept cu drag la Muzeul de Istorie pe data de 10 si 11 octombrie.

Un comentariu:

  1. da...imi place blogul si te-am adaugat la blogroll, asa cu m-ai rugat...astept reciprocitate si iti urez multa bafta!

    RăspundețiȘtergere